söndag 8 augusti 2010

Parken Zoo

Igår blev det inget inlägg. Vi var i Eskilstuna hela dagen med Jens, Mari o Albin.
Ca kl 10,45 parkerade vi utanför Parken Zoo och sen var vi där till kl 16 nästan. Barnen tyckte nog det var kul med alla konstiga djur. Det finns verkligen många olika sorter eller arter kanske det heter...! Vi åt lite mackor bredvid kaninerna och Albin o Cornelia matade dem med gräs, det höll dem sysselsatta en bra stund. Sen fortsatte vi mot "klapphörnan". Efter att vi frågat så tog de ut en ödla som Cornelia klappade men Albin var inte så intresserad av den :) Sen fortsatte det med en kavalkad av allt från lejon till storkar...och alla söta apor!


Vi tog även en liten tur till lekparken och båtarna innan det var dags för tivolit. Efter att ha åkt tåget och tekopparna så hade vi två trötta barn så då blev det "middag" på Tuna Park, köpcentret bredvid. Sen var det bara att åka hemåt, vi mot Tumba och J, M o A till Mora.

Cornelia och jag           Cornelia åker rutschkana                Albin och Mari

Imorgon börjar "vardagen" igen. Cornelia ska till dagis och jag ska på allvar sätta mig med skolarbetet!

1 kommentar:

vanessa sa...

vad trevligt! Jag trodde inte att den var så stor tom med tivoli. Hur många timmar resan? är det dýrt? Om det är fint vädre i helgen skall försöka ta med ditt...självklart familjen följer med hehehehehe