torsdag 15 juli 2010

Sol o regn i Malmö...

Vi började dagen med en stor frukost på hotellet och sen gick vi till Hansahuset och köpte STORA badlakan från Himla. Sen påbörjade vi promenaden till Ribban, strandbadet här i Malmö. Vi fick höra att det skulle ta ca 20 minuter men det var lögn! Det tog säkert 50 minuter....om vi hade kunnat gå hela tiden. Det kom en rejäl regnskur efter halva tiden så vi häckade under ett stort träd på en lummig gata med en massa vackra gamla hus. Väl nere på stranden så var det ganska så molnigt men Kenneth tog ett salt dopp! Ca 23 grader var det! Efter doppet tog vi en korv på korvmojjen vid stranden och med utsikt (uppsikt) på Zlatan och Helenas hus. Fint läge de har! ;)
Efter korven gav vi upp att få sola så promenaden gick tillbaks till Centrum....(50 minuter igen) och där köpte vi oss varsin god glass och C hoppade i fontänen så det var bara att gå till hotellet och byta byxor. Jag kan tillägga att sol och blå himmel mötte oss när vi kom tillbaks ;)
Vi åt en väldigt god middag på Elyseé; grillad ryggfilé med pepparsås och klyftpotatis samt en flaska rött. Cornelia fick en barnportion fläskfilé med pommes frites och bearneaissås samt glass till efterrätt. Jaaa, dagarna går fort när man har kul! I morgon är det dags att åka hem igen. Nästa resa bär av till Rhodos men det kommer att dröja ett tag!

Inga kommentarer: