måndag 15 mars 2010

Kassaflödesanalys..

Jaha, nu är det bara att ta tag i skolarbetet. Vi har en inlämningsuppgift som ska lämnas in om ca 12 dagar. Uppgiften består av att göra en kassaflödesanalys på det företag vi praktiserat på, det svåra är att när siffrorna är klara så ska det till en analys av dem...jag är inte ett dugg analytisk! Kanske måste ta hjälp från någon i klassen...men någonting lär man sig väl av det också!

Ska hämta mina nya glasögon idag. Två par: ett för nära håll och ett par för långt håll, tex när jag kör bil så jag ser vad det står på skyltarna ;)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det är kul, det du ska analysera är hur flödet ser ut och därigenom få fram när man kan bespara personlkostnader, kundflöde/tim dag osv. försäljning vad du säljer och däigenom se till att inköpen blir rätt, även om vissa varor säljer mer vid en viss tidpunkt. finns massor som man kan få fram. Lycka Till
Michael & Anna

Birgitta sa...

Jaa, det kanske är enklare om man är intresserad, :) vilket man kanske är om det är det egna företaget/arbetsplatsen. Nåja, det ska väl ordna sig! Tack iaf! Hoppas det är bra med Er!