torsdag 9 juni 2011

Long time...

Ja, det här med att blogga har alldeles kommit åt sidan. Skulle verkligen vilja lägga in åtminstone en gång om dagen men nu är det mer en gång i veckan ;) Skärpning på mig!
I lördags var vi på 70 årskalas, svärfar Bosse fyller år och vi samlades i Åkersberga för god mat och trevligheter. Av sina söner med familj fick han en förstoring av alla barnbarnen, ett foto jag tog för lite drygt en månad sedan. Det var en riktig prövning att få alla att sitta still och se glada ut samtidigt. "Barnen" är mellan 1-22 år. Först var det ett jagande av 1 åringen, när hon väl satt still så tröttnade 4 åringarna...men det blev ett foto till slut! :)
I söndags så var jag på bakluckeloppis i Hågelby och sålde lite i det fina vädret och i måndags då for vi till Fyrishov i Uppsala och var publik i inspelningen av Postkodkampen. Det var riktigt skönt väder men tyvärr så åkte jag på en lättare släng av migrän så det blev att hitta en solstol och sitta i skuggan efter ca halva tiden. Cornelia hittade en kompis och ville bada i poolen men vi hade ingen baddräkt med så hon skulle bara sitta på kanten och bada benen. Summan blev att hon var sjöblöt och det var bara att ta av klänningen och låta henne bada i trosorna :) Till hennes glädje!

Här kommer lite kort:

Kusinerna Björklund

Cornelia ville vara med på allsången i Uppsala med Fredrik Svan

Poolen i Fyrishov

Inga kommentarer: