söndag 12 december 2010

Lilla tomtestumpan!

Vår lilla tomte! Fast Cornelia var en prinsessa m rött hår, hon har helt klart drabbats av prinsessfeber. Hon ritar, klär ut sig och tittar på Snövit samt Skönheten och odjuret. Innan hon skulle ta sitt bad så skulle Kenneth dansa med henne "som rodjuret" gör....dvs odjuret i filmen :)

I helgen så har vi haft fint främmande av Jens, Mari o Albin. Tiden sprang som vanligt iväg men vi hann in till stan igår och åt på en mongolisk restaurang. Barnen skötte sig bra :) och vi tog en liten promenad tillbaks till Centralen efteråt. Stannade till och tittade på NK´s julskyltning vilken inte imponerade på mig iaf! Vi hade tur att vi inte var klara tidigare för bara 30 minuter tidigare så small det ganska så nära Centralen, det var en självmordsbombare som tack och lov bara hade ihjäl sig själv...vart är vi på väg? Ruskigt! Nä, det är tur att man bor lite avsides, dvs i förorten :)
Nu har jag precis packat en order och ska plocka fram arbetskläder till imorgon...vad har man på sig? Känns som att jag varit student lite för länge .) Återkommer med en rapportering om min första arbetsdag imorgon men först kl 07,30 så ska vi vara på dagis och titta på lucia!

Inga kommentarer: