måndag 6 september 2010

Åter i Tumba!

Jaha! Då var den veckan över. Vi har varit i Kolymbia på Rhodos och haft en underbar vecka . Med All inclusive så behöver man inte fundera på så mycket mer än att bara ha det gott. De hade en frukostbuffé som inte var av denna världen, det fanns allt möjligt gott! Den intog vi ca 08,30 och sen var det poolen som gällde. Vid ca 12,30 var det lunchdags och då var det antingen (återigen) en lunchbuffé i storslagen stil! eller så kunde man äta en lite mindre men lika god buffé vid poolrestaurangen. Sen var det åter sola, sola som gällde fram till ca 17,00 då man kunde få en fika i hotellbaren, te eller kaffe och en liten bakelse....men den hoppade vi oftast över ;) Upp på rummet, duscha och låta Cornelia vila för att sedan inta middagsbuffén som hade olika teman beroende på dag. Jag har ätit fetaost frukost, lunch och till middag i 6 dagar och har INTE tröttnat!
Emellan alla dessa måltider var det bara att gå till poolbaren för att ta en glass (god) eller kanske en juice, läsk, öl eller vad man nu ville ha.
Hello Weight Watchers, here I come!
Måste bara tala om att vi hade ca 33 grader varmt och i havet var det säkert 26-28 grader varmt! Passade mig alldeles utmärk. Men det blev bara 1-2 ggr/ dag att vi badade där eftersom C inte tyckte om saltvattnet :) 

Poolen var inte fel den heller!

Inga kommentarer: